Over DPN

Mijn naam is Kim de Vries. Als diëtist heb ik de 4-jarige Hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond. De titel ‘Diëtist’ is beschermd. Dit betekent dat deze titel alleen gebruikt mag worden wanneer de opleiding Voeding & Diëtetiek met succes is afgerond. Na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende diëtisten praktijken ben ik in 2020 gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk in Drachten. 

Werkwijze

Na het maken van de afspraak volgt een intake-gesprek. In dit gesprek wordt u persoonlijke situatie doorgenomen met de nadruk op voedingsgewoonten, leefstijl, klachten en verwachtingen. Het eerste gesprek neemt ca. 60 minuten in beslag. 

Wat krijgt u zoal van de verzekering? En als ik het niet vergoed krijg, wat moet ik dan betalen? Klik op deze link om meer informatie te krijgen.

E-coaching

Het is mogelijk binnen mijn praktijk om u behandelingen online te ontvangen. U kunt dan kiezen voor E-coaching. Het gaat hierbij om het geven van dieet-en voedingsadviezen via de mail of via Zoom/ FaceTime/Skype. U kunt zich aanmelden voor E-coaching via deze knop.

werkwijze praktijk