Welkom bij Diëtistenpraktijk Noord

Behandelingen

Ten eerste is een diëtist een expert op het gebied van voeding. Voeding is een belangrijke onderdeel van de behandeling en soms de genezing van verschillende ziektebeelden.

Ten tweede kun je met een aantal aanpassingen aan je voeding en leefpatroon al grote verbeteringen in jouw gezondheid bereiken. Als gevolg van een andere voeding en leefstijlpatroon kun je gezonder en fitter worden. Waardoor je wellicht minder of geen medicatie meer hoeft te gebruiken. 

Dus een diëtist heeft specifieke kennis over voeding en gezondheid. Daarbij stemmen wij het advies af op je persoonlijke situatie waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je wensen en mogelijkheden.

Daarnaast vinden we het ook erg belangrijk dat je leert om de adviezen zelf toe te passen.  Dus, niet alleen maar een eetschema met weinig variatiemogelijkheden, maar meer kennis en vaardigheden om goed voor jezelf te leren zorgen. Samengevat betekent dit geen dieet, maar leefstijl aanpassingen die je op lange termijn kan volhouden.

Behandelingen

LIEVER EEN ONLINE BEHANDELING

Heb je liever een online behandeling dat kan gewoon. Klik of bel 06-42955281.

LIEVER EEN ONLINE BEHANDELING

Heb je liever een online behandeling dat kan gewoon. Klik of bel 06-42955281.
Klik Hier
Behandelingen diëtistenpraktijk Noord

Welkom bij Diëtistenpraktijk Noord

Welkom bij Diëtistenpraktijk Noord

Lees hier leuke en interessante artikelen

Kom sluit je aan en krijg het laatste nieuws op voedingsgebied toegestuurd.

Wil
Wil
Lees verder
“Kim is deskundig en toegankelijk. Ze heeft mij geholpen om mijn hoge bloeddruk te verlagen en op een verantwoorde manier wat kilo’s kwijt te raken. Ik ben erg blij dat ik geen medicatie tegen hoge bloeddruk hoef te gebruiken en ook makkelijk op mijn ideale gewicht blijf."
Diana
Diana
Lees verder
"Ik ben in september 2020 begonnen met afvallen via Kim/ DPN. Een zomervakantie foto van mijzelf was de druppel, ik ben gaan zoeken naar een stijl die het beste bij mij past. Ik heb al diverse diëten geprobeerd, maar deze manier van afvallen werkt voor mij het beste. Ik ben nu in totaal al 9 kilo kwijt en ga rustig door. Het is niet echt een dieet, maar meer een verandering levensstijl. Ik ben heel anders naar voeding gaan kijken. Ik kan gewoon alles eten en drinken. Alles alleen met mate en bewuster. Ik ben actiever en fitter geworden. Vanaf het eerste moment dat ik bij Kim kwam voor mijn eerste consult voelde ik mij op mijn gemak. Kim is professioneel, weet veel van voeding af, ze geeft de juiste tips en adviezen en denkt mee. Ik raad Kim zeker aan als deskundige bij het begeleiden van in mijn geval."
Jos
Jos
Lees verder
“Ik ben via mijn huisarts terecht gekomen bij Kim. Te hoge suiker. De oorzaak had ze al snel ontdekt. Ik heb duidelijke uitleg gekregen over wat er precies met mijn lichaam aan de hand is en ik kreeg een persoonlijk voedingsadvies vol tips. Kim is een vrouw die heel goed kan uitleggen en mij motiveert. Mijn suiker is gedaald!”
Previous
Next

Welkom, kom erbij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een speciaal cadeau